0

Over Bunnies By The Bay, baby's favoriete knuffel sinds 1986

In 1986 dreef een visongeluk twee Amerikaanse zusjes ertoe om een ​​eigenzinnige reis te maken van tragisch verlies naar hoopvolle genezing. Het was hun wijze grootmoeder die haar kleindochters liefdevol meenam naar haar naaikamer en hen leerde prachtige creaties te maken uit stof met naald en draad. Hiermee herstelde ze hun gebroken harten.

Terwijl ze uren doorbrachten in de naaikamer en alle stoffen aan elkaar naaide, prikkelde hun grootmoeder hun verbeelding met verhalen over konijntjes. De konijntjes hadden zelf een moeilijke reis doorstaan en leefde in de achtertuin.

Op een dag zei grootmoeder tegen de zusjes: ‘’Jullie hebben wat frisse lucht nodig. Ren naar buiten en kijk of je de konijntjes kunt vinden!’’

Vandaag de dag gebruikt Bunnies By The Bay deze levenslessen om de konijntjes en hun vrienden naar je toe te brengen. Het verlangen om liefde, comfort en veiligheid te brengen, is de rode draad in alles wat ze doen.

Bunnies By The Bay staat bekend om prachtige en zachte knuffels van hoogwaardige kwaliteit. De producten zijn ontworpen om liefde, comfort en veiligheid te brengen voor de allerkleinste.

De Bunnies By The Bay collectie is de perfecte manier om baby te verwelkomen.Categorieën van Bunnies By The Bay


Copyright 2024 Kleine Giraf | Webdevelopment Webparking & Artylicious