0

Naar school met je Klorofil Dierenvriendjes

Geplaatst op: 05-07-2021

NAAR SCHOOL MET JE KLOROFIL DIERENVRIENDJES 

Zowel voor kinderen die na de zomervakantie voor het eerst naar school mogen, als degenen die nog even geduld moeten hebben, is niets zo leuk en herkenbaar als schooltje spelen. En met deze speelset van Klorofil is dat zelfs nog leuker dan echt naar school gaan. De set is zeer compleet en bestaat niet alleen uit een school in de vorm van een bijzonder boomhuis, maar ook drie Klorofil dierenvriendjes en verschillende extra accessoires. Bovendien zitten er allerlei leuke verrassingen en activiteiten in verborgen, zodat deze bijzondere school garant staat voor vele uren speelplezier.

Als je de indrukwekkende boom ziet waarin de Klorofil School is gevestigd, is het meteen duidelijk dat deze tot dezelfde bijzondere wereld hoort als de Magische Speelboom. De school is aan twee kanten te gebruiken en bestaat uit diverse ruimtes, waaronder natuurlijk een leslokaal dat je zelf kunt inrichten, zodat juffrouw Callie de vogel haar leerlingen Hugo de wasbeer en Lola de schildpad daar les kan geven. Net als andere Klorofil speelsets zitten ook hier diverse leuke verrassingen in verborgen. Zo is er een slinger om de lift te bedienen, maakt het klaslokaal met een druk op de knop plaats voor een bibliotheek en zit onder het luik een glijbaan verborgen. De driewieler kun je met een knop zelf uit de garage weg laten rijden en als je op de struik drukt, verschijnt met een ‘POP’ een -tot dan toe- verborgen snoepwinkeltje. Er is een draaimolen en zelfs een ontspanningsruimte, waarvan de sterretjes mooi verlicht worden als je een poppetje op de kruk zet. Tenslotte is de Klorofil School voorzien van een handgreep om mee op te tillen, zodat je ‘m overal mee naartoe kunt nemen.

Magische wereld van de Klorofil
In de Magische Wereld van de Klorofil staan de natuur en haar bewoners centraal. In deze bijzondere wereld, met een nostalgische knipoog, kunnen kinderen eindeloos fantaseren over de mooiste avonturen met de vriendelijke dierenfamilies die er wonen, spelen, werken én naar school gaan. Naast de speelset School en de vele dierenfamilies en hun voertuigen, bestaat de Klorofilwereld onder andere uit de Magische Speelboom, de Verrukkelijke Appel, het Paddenstoelenhuis, het Betoverde Park en het Hazelnoothuis.

Adviesprijs Klorofil speelset School (inclusief 3 poppetjes en 9 accessoires): € 54,99
Verkrijgbaar o.a. via www.kleinegiraf.nl 

Informatievideo:Copyright 2024 Kleine Giraf | Webdevelopment Webparking & Artylicious