0

Spelen op de boerderij

Geplaatst op: 28-06-2021

Bunnies by the Bay boerderijdieren
SPELEN OP DE BOERDERIJ

Op de boerderij is van alles te beleven! En dankzij de knuffels van Bunnies by the Bay kan je kindje nu elke dag spelen op de boerderij. De vriendelijke boerderijdieren zien er prachtig uit met hun handgeborduurde gezichtjes en superzachte fluffy vacht. Bovendien hebben ze precies de perfecte maat om heerlijk door je kindje geknuffeld te worden. Dat wordt vast en zeker liefde op het eerste gezicht!

Zo is er Randy de Haan, met zijn heerlijk zachte krulvacht, stoere knalrode hanekam en zwart/witte bengelpoten. Zijn beste vriendinnetje is Clucky de Kip. Ook zij heeft een prachtige crèmekleurige krulvacht en rood/witte bengelpoten. Zowel samen als apart is dit kippenpaar een echte eyecatcher in de kinderkamer.

Kiddo het Lammetje heeft fluweelzachte oren en pootjes, een fluffy wollen vacht en een vriendelijk handgeborduurd gezichtje. Zij speelt graag met haar vriendje Hammie het Varken. Met z’n warrige roze vacht en vertederende handgeborduurde snuitje is dit dan ook het allerliefste varken dat je ooit gezien hebt. Tenslotte is er nog Baa-bs het Schaap. Zij is net zo rond als dat ze lang is en met haar zachte witte vacht het wolligste dier op de boerderij!

Alle boerderijvriendjes zijn gemaakt van 100% polyester en natuurlijk volledig veilig, zelfs voor de allerkleinsten.

Bunnies by the Bay
Het Amerikaanse merk Bunnies by the Bay staat al meer dan 30 jaar bekend om zijn luxe kwaliteit pluche knuffelbeesten. Naast de beroemde konijnenknuffels met hun kenmerkende lange hangoren en handgeborduurd gezichtje, heeft Bunnies by the Bay ook een uitgebreid assortiment met luxe pluche dierenknuffels, zachte knuffeldoekjes en handige speenknuffels.

 Copyright 2024 Kleine Giraf | Webdevelopment Webparking & Artylicious